Volledig scherm
Ex-schaatster Annouk van der Weijden (rechts) en voormalig Ajax speelster Anouk Hoogendijk. © Stephan Tellier

Annouk als piepkleine kusser en Lulu wijst Jan de weg

regiobytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, en Instagram - wij smullen ervan. In de rubriek Regiobytes struint de redactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN’ers en celebrity’s.

Voormalig schaatser Annouk van der Weijden uit Nieuwveen is met haar man op vakantie in Bolivia. Daar maakt ze de meest creatieve foto's, waarop ze piepklein lijkt.

‘Die andere’ Anouk, met de achternaam Hoogendijk, uit Mijdrecht is ook niet bepaald op een vervelende plek. Ze laat weten te genieten van het paradijs in Turkije. 

Memphis Depay is gek op zijn Moordrecht. Hij was er gisteren ook weer en speelde een potje voetbal met de plaatselijke jeugd. Inspire the next generation, schrijft hij erbij.

Dionne Slagter uit Woerden, beter bekend als Onnedi, heeft een nieuw kapsel. Geen roze, geen blond, maar ‘silvery ash blonde', zoals ze zelf laat weten.

Marieke Elsinga uit Gouda is in een creatieve bui. Ze gebruikt een nieuw filter op instagram: de paarse driehoek. Het levert een coole foto op.

Jan Versteegh uit Waddinxveen is een dagje op de bakfiets weggeweest met Lulu. Hij trapt en zij wijst de weg, schrijft de presentator erbij.