Volledig scherm
Bart van Leeuwen uit Boskoop wordt sinds dinsdag 10 april vermist. © Facebook

Bart van Leeuwen (22) uit Boskoop vermist

De 22-jarige Bart van Leeuwen uit Boskoop wordt sinds gistermiddag vermist. De Boskoper vertrok rond 15.00 uur op zijn scooter en is sindsdien niet teruggekeerd.

Op Facebook worden veel berichten verspreid over de vermissing. ,,Dinsdagmiddag rond 15.00 is Bart voor het laatst op WhatsApp gezien. Na dit tijdstip heeft niemand meer van Bart vernomen", schrijft de vriendin van Bart op Facebook.

 De scooter van de Boskoper is achtergelaten aangetroffen op het station van Gouda. Een vriend van Bart zegt dat de kans zeer aanwezig is dat hij daar vervolgens de trein naar Utrecht heeft genomen. Bart heeft volgens de berichten zijn telefoon al 24 uur uit staan en niet laten weten waar hij heen ging.

Familie en vrienden zeggen zich ernstige zorgen te maken. De politie roept mensen die Bart gezien hebben op zich te melden via 0900-8844, of bij spoed via 112.

Astrid Sijtzema

lieve, lieve Bart van Leeuwen, wat er ook is gebeurd!!!!!! Kom alsjeblieft terug, we houden van je en staan altijd voor je klaar om je te helpen. We houden heel van je <3

Oscar Wijkamp

VERMIST SINDS GISTERMIDDAG 3UUR Bart van Leeuwen Scooter voor het laatst gezien op station Gouda Hoogstwaarschijnlijk daar de trein naar Utrecht gepakt Heeft iemand Bart gezien? We willen hem graag...

Astrid Sijtzema

Lieve, lieve Bart van Leeuwen, Laat alsjeblieft wat van je horen, wat er ook gebeurd is. We maken ons zorgen om je <3