Archieffoto. Actie door sympathisanten bij de rechtbank in Den Haag, waar de gemeente Bodegraven een kort geding heeft aangespannen tegen drie complotdenkers. Zij verspreiden op internet verhalen over vermeende pedonetwerken en rituele kindermoorden in Bodegraven.
Volledig scherm
PREMIUM
Archieffoto. Actie door sympathisanten bij de rechtbank in Den Haag, waar de gemeente Bodegraven een kort geding heeft aangespannen tegen drie complotdenkers. Zij verspreiden op internet verhalen over vermeende pedonetwerken en rituele kindermoorden in Bodegraven. © ANP

Bodegraven legt beslag op bankrekeningen van drie complotdenkers ‘pedo-netwerk’

Met het gelijk van de rechter aan haar zijde, heeft de gemeente Bodegraven-Reeuwijk beslag laten leggen op de bankrekeningen van complotdenkers Micha Kat, Joost Knevel en Wouter Raatgever. Vrijdag sommeerde de rechter hen te stoppen met het rondbazuinen van beschuldigingen over een vermeend satanisch-pedofielennetwerk in Bodegraven. 

5 reacties

 • Astrid Haasdijk

  2 jaar geleden
  Vroeger kon je lachen om de dorpsgek. Maar het internet heeft de dorpsgek teveel macht gegeven.
 • Marijke van der Hoek

  2 jaar geleden
  Heel blij met deze uitspraak. Wordt wel tijd om te beraden op hogere http://straffen.De schade die deze idioten toebrengt aan mensen in ongelofelijk. Ook aanhangers van deze mafketels moeten aangepakt worden.
 • Rob Leus

  2 jaar geleden
  Mee eens Schuurman!
 • jan v d Kraats

  2 jaar geleden
  Geweldig .... iedereen kan via sociaal media zomaar mensen beschadigen .... dit soort dient KEIHARD te worden aangepakt ...... word tijd dat Nederland echt gaat optreden http://i.pl.v. dat boterzachte gedoe met vooral van linkse Huise !!!!!
 • Schuurman

  2 jaar geleden
  Goed zo. Aanpakken die idioten. Ze hebben zelf niet het verstand om te beseffen wat ze een ander aandoen vanuit hun geestesziekte.