Daphne Oudmaijer en Joost Nieuwenburg behoren bij de boze ouders die maandag in de bus stappen naar de Onderwijsinspectie in Utrecht. Met andere bezorgde ouders dienen ze een collectieve klacht in.
Volledig scherm
PREMIUM
Daphne Oudmaijer en Joost Nieuwenburg behoren bij de boze ouders die maandag in de bus stappen naar de Onderwijsinspectie in Utrecht. Met andere bezorgde ouders dienen ze een collectieve klacht in. © Peter Franken

Boze Ouders stappen naar schoolinspectie: ‘Mijn zoon roept dat hij dood wil’

onderwijsHun kinderen krijgen niet het onderwijs waar ze recht op hebben, vinden Joost Nieuwenburg en Daphne Oudmaijer uit Alphen. Daarom stappen zij vandaag in de bus van actiegroep Boze Ouders  om bij de onderwijsinspectie extra begeleiding te eisen. ,,Mijn zoon roept dat hij dood wil.”

 1. Wereldkampioen paalzitten klimt, vijftig jaar later, nog één keer op een paal

  Wereldkam­pi­oen paalzitten klimt, vijftig jaar later, nog één keer op een paal

  Vijftig jaar geleden werd Hannes de Jong wereldkampioen paalzitten. Het gebeurde in de poldervelden van Roelofarendsveen en dit evenement zette ‘De Veen’ op de wereldkaart. Deze bijzondere gebeurtenis – en andere verhalen en weetjes over De Veen – staat in het boek ‘Veens’, dat vrijdag gepubliceerd werd. Ter ere hiervan klom De Jong (75) nog één keer op een paal om te laten zien hoe het moet.
 1. Grosjean na horrorcrash: 'Zonder halo had ik niet tegen jullie kunnen praten’
  Play

  Grosjean na horror­crash: 'Zonder halo had ik niet tegen jullie kunnen praten’

 2. Vier Franse agenten aangeklaagd voor afranselen zwarte man
  Play

  Vier Franse agenten aange­klaagd voor afranselen zwarte man