Volledig scherm
Archieffoto. © Studio Bell / Rodney Kersten

Defecte spoorbrug leidt tot treinvertraging bij Alphen

UpdateTussen Leiden Lammenschans en Alphen reden er vanochtend geen treinen. Dit had te maken met een defecte spoorbrug.

In verband met de verstoring reden er bussen tussen Leiden Lammenschans en Alphen. Inmiddels zijn de problemen verholpen en is de normale dienstregeling weer hervat.

Up-to-date blijven van het laatste nieuws uit Alphen en omgeving? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief.

  1. Kevin de Jong (29) voelt zich na verhuizing thuis bij ROAC
    PREMIUM

    Kevin de Jong (29) voelt zich na verhuizing thuis bij ROAC

    Kevin de Jong had meerdere redenen om afgelopen zomer voor ROAC als nieuwe club te kiezen. De belangrijkste reden was echter zijn verhuizing naar Rijpwetering. De verdediger annex middenvelder koos voor dat dorp vanwege zijn relatie met Lenneke Heemskerk, het zusje van ROAC-spelers Freek en Dick Heemskerk. Hij is al veertien jaar samen met het zusje van de tweelingbroers. De Jong en Heemskerk woonden samen in Leiderdorp, maar werden acht maanden geleden ouders van zoontje Faas. ,,Rond die tijd kwam er precies een huis vrij in Rijpwetering. Daar waren wij al op aan het loeren, want met de kleine erbij moesten we natuurlijk een groter huis hebben", vertelt De Jong, die in februari verhuisde naar Rijpwetering.