V.l.n.r. Rob van den Oudenrijn, burgemeester Erik van Heijningen, Commissaris van de Koning Jaap Smit en Hans van den Oudenrijn tijdens het eeuwfeest van het Bodegraafse familiebedrijf.
Volledig scherm
V.l.n.r. Rob van den Oudenrijn, burgemeester Erik van Heijningen, Commissaris van de Koning Jaap Smit en Hans van den Oudenrijn tijdens het eeuwfeest van het Bodegraafse familiebedrijf. © Gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Dit bedrijf viert zijn jubileum en deelt daarom bomen uit aan scholen

Van den Oudenrijn TimmerSelekt mag zich hofleverancier noemen. Commissaris van de Koning in Zuid-Holland Jaap Smit reikte deze Koninklijke Onderscheiding afgelopen vrijdag uit tijdens het eeuwfeest van het Bodegraafse familiebedrijf.

  1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
    PREMIUM

    Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

    Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”