Volledig scherm
De hervormde kerk van Ter Aar © Liesbeth Van Der Vis

Dorpje Ter Aar te zien in nieuwe komedie die De Luizenmoeder opvolgt

tv-serieTer Aar is vanavond om 21.30 uur op NPO3 te zien in de nieuwe komedie Harkum. De serie, die als opvolger van De Luizenmoeder dient, is deels opgenomen in Ter Aar en Rijnsaterwoude. 

Waarom Ter Aar? ,,Omdat deze plek filmisch erg mooi is, met het gemeentehuis pal naast een kerk, met daarbij ook nog een weids uitzicht. Dat is precies wat we zochten toen we voor ogen hadden hoe Harkum gelegen zou moeten zijn’’, vertelde producer Gerd-Jan van Dalen eerder tegenover AD Groene Hart.

Miljoenen

De komische serie, de opvolger van kijkhit De Luizenmoeder, speelt zich af in een dorp dat opeens rijk is. Met geld van de gemeente dat op de beurs is belegd blijkt 700 miljoen euro te zijn verdiend. De dorpelingen bedenken een megalomaan plan, aldus de makers. Wat dat is, blijft nog even geheim. En de vraag is of het Rijk verhaal komt halen, vanwege deze illegale belegging.

Hoofdrolspelers in Harkum (tien afleveringen) zijn Bas Hoeflaak (bekend van sketchesprogramma Sluipschutters), Annet Malherbe (Gooische Vrouwen), Jelka van Houten (Jeuk) en Leny Breederveld (De Luizenmoeder).

✉ Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Alphen en omstreken?
Schrijf je hier in!

Whatsapp WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06-52470195