Volledig scherm
Een automibilist uit Roelofarendsveen krijgt drie boeters in één klap. © Politie Kaag en Braassem

Driedubbele boete voor verkeershufter uit Roelofarendsveen

Een 49-jarige man uit Roelofarendsveen heeft een inhaalactie over de vluchtstrook duur moeten bekopen. Hij heeft drie boetes gekregen.

De man gebruikte de vluchtstrook van de A4 ter hoogte van de Weteringbrug om een file te passeren. De politie zag dit en zette hem aan de kant. De automobilist gaf vervolgens een verkeerde naam op en bleek hij zonder rijbewijs te rijden.

Up-to-date blijven van het laatste nieuws uit Alphen en omgeving? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief.

  1. Kevin de Jong (29) voelt zich na verhuizing thuis bij ROAC
    PREMIUM

    Kevin de Jong (29) voelt zich na verhuizing thuis bij ROAC

    Kevin de Jong had meerdere redenen om afgelopen zomer voor ROAC als nieuwe club te kiezen. De belangrijkste reden was echter zijn verhuizing naar Rijpwetering. De verdediger annex middenvelder koos voor dat dorp vanwege zijn relatie met Lenneke Heemskerk, het zusje van ROAC-spelers Freek en Dick Heemskerk. Hij is al veertien jaar samen met het zusje van de tweelingbroers. De Jong en Heemskerk woonden samen in Leiderdorp, maar werden acht maanden geleden ouders van zoontje Faas. ,,Rond die tijd kwam er precies een huis vrij in Rijpwetering. Daar waren wij al op aan het loeren, want met de kleine erbij moesten we natuurlijk een groter huis hebben", vertelt De Jong, die in februari verhuisde naar Rijpwetering.