Volledig scherm
Een van de muzikale kerstgroeten van vorig jaar. © Harmonie Arti Alphen

Een ‘muzikale’ kerstkaart bestellen? Het kan in Alphen

Al die kerstkaarten zat? Harmonie Arti uit Alphen aan de Rijn staat klaar om ook dit jaar zijn originele ‘muzikale kerstgroeten’ te brengen. 

Na het grote succes van vorig jaar, kan er ook dit jaar weer voor 15 euro een ‘muzikale kerstgroet' voor dierbaren en geliefden worden besteld bij de Alphense Harmonie Arti. De muzikale kerstgroet bestaat uit een korte serenade van een aantal feestelijke kerstliedjes, opgevoerd door een ensemble van 4 á 5 stijlvol geklede muzikanten. 

De ontvanger krijgt daarna een kaartje van de muzikanten overhandigd met de naam van de gever van deze leuke kerstgroet. 

De opbrengsten van de muzikale kerstgroeten gaan naar spullen voor de jeugd van Harmonie Arti:„ We hebben een grote jeugdopleiding, dus de opbrengsten gaan naar spullen zoals bladmuziek en instrumenten die we goed kunnen gebruiken.” aldus Ellis Buis van Arti's artistieke commissie. 

Kerstgroeten kunnen worden gebracht van zaterdag 21 december tot en met Kerstavond 24 december tussen 18.00 en 20.00 uur, en in het weekend zijn er meer mogelijkheden. De groeten kunnen worden gebracht in de gehele gemeente Alphen aan de Rijn. 

Bestellen van de muzikale groeten kan nu al, door een e-mail te sturen naar: info@arti-alphen.nl.