Fietswerkplaats Ipse de Bruggen in Zwammerdam is weer open en Jelle den Hollander mag weer een dagdeel per week aan de slag om de fietsen te herstellen.
Volledig scherm
PREMIUM
Fietswerkplaats Ipse de Bruggen in Zwammerdam is weer open en Jelle den Hollander mag weer een dagdeel per week aan de slag om de fietsen te herstellen. © Marlies Wessels

Eindelijk: na maanden thuiszitten mag Jelle weer sleutelen op de fietsenwerkplaats

Al meer dan 7 jaar werkt Jelle den Hollander bij De Kromme Spaak, de fietsenwerkplaats van Ipse de Bruggen in Zwammerdam. Na maanden thuiszitten vanwege corona is hij donderdagmiddag weer aan de slag gegaan.

  1. Nieuw zorgcentrum voor ouderen komt er voorlopig niet wegens aanwezigheid vleermuizen: ‘Schokkend en onbegrijpelijk’
    PREMIUM

    Nieuw zorgcen­trum voor ouderen komt er voorlopig niet wegens aanwezig­heid vleermui­zen: ‘Schokkend en onbegrijpe­lijk’

    Nog geen vezel van een vleermuis hebben onderzoekers kunnen vinden in het lege pand van Huize Souburgh in Waddinxveen. Toch is de sloop ervan stilgelegd vanwege hun mogelijke aanwezigheid. Tachtig bewoners moeten daardoor veel langer in hun tijdelijke onderkomen in Gouda blijven. Gaan beschermde zoogdieren voor kwetsbare mensen en zes andere vragen.