Fietsenmaker Jim Nomen uit Reeuwijk. De ontwikkeling in techniek is voor sommigen wel eens lastig, merkt hij. ,,Zeker als je al twintig, dertig, veertig jaar in het vak zit.”
Volledig scherm
PREMIUM
Fietsenmaker Jim Nomen uit Reeuwijk. De ontwikkeling in techniek is voor sommigen wel eens lastig, merkt hij. ,,Zeker als je al twintig, dertig, veertig jaar in het vak zit.” © Pim Mul

Fietsenmaker verandert in ‘elektromonteur’ door populariteit e-bikes: ‘Soms drie uur zoekwerk’

Leuk en aardig, die enorme populariteit van e-bikes, maar daardoor moet de ‘gewone’ fietsenmaker ineens veel meer technologische knowhow hebben. ,,We zijn ook elektromonteur geworden en krijgen cursussen bij Bosch en Panasonic”, zegt Jim Nomen van Bike Totaal Nomen uit Reeuwijk. Het maakt de fietsenzaak op de hoek wél een stuk belangrijker.

 1. Louise (17) staat op zaterdag bij de groenteboer en op zondag bij het Feyenoordlegioen
  PREMIUM

  Louise (17) staat op zaterdag bij de groente­boer en op zondag bij het Feyenoord­le­gi­oen

  17-jarigen: ze staan op de springplank naar volwassenheid. Elke week gaan we in gesprek met zo’n ‘groentje’ uit het Groene Hart. Vandaag: Louise Möllers. Deze diehard Feyenoord-fan staat haar mannetje tussen de harde kern en ze kan niet wachten tot er weer publiek welkom is in De Kuip. ,,Alhoewel het spel wat ze nu spelen verre van fenomenaal is. Als ik dan toch wedstrijden moet missen, dan maar nu.”
 1. Verdriet bij Argentijnse presentatoren na nieuws over overlijden Maradona
  Play

  Verdriet bij Argentijn­se presentato­ren na nieuws over overlijden Maradona

 2. Grapperhaus: 'Gespitst op ingrijpen bij vuurwerk'
  Play

  Grapper­haus: 'Gespitst op ingrijpen bij vuurwerk'