Volledig scherm
Het Foodtruck Festival zorgde vandaag voor drukte in het Alphense Europapark. © Ricardo Smit

Foodtruckfestival Alphen wil uitbreiden met zweefmolen

Het Alphense Europapark liep vanmiddag al vroeg vol met lekkerbekken. Het was de derde en dus de slotdag van het Toost Foodtruck Festival. 

Bij de 14 wagens was onder meer sushi, hamburgers, wraps, friet, saté, pannenkoeken en wijn te koop. Er was ook een kleine draaimolen. ,,Van 20 tot en met 22 september zijn we hier weer. Dan willen we een grote zweefmolen op het grasveld en drie extra wagens neerzetten”, meldt Eskar Braber namens Toost.

Hij wil voorkomen dat er bij de trucks lange wachtrijen onstaan, doordat er te weinig aanbod zou zijn. Bezoekers moesten dit weekeinde ook regelmatig wachten, maar hadden daar mede vanwege het aangename weer weinig problemen mee.

Skatebanen

Voor het festival was de doorgang voor fietsers tussen winkelcentrum Atlas en De Oude Wereld, door het park, afgesloten. De skatebanen konden wel worden gebruikt.

Braber was ook al bij het festival betrokken toen het nog in het Burgemeester Visserpark werd gehouden. ,,Dat is weliswaar in het centrum, toch vind ik deze plek in het Europapark beter. De Alphenaren blijken in ieder geval wel voor een uitje als dit te porren.”

✉ Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Alphen en omstreken?
Schrijf je hier in!

 WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06-52470195