De middelbare school GSG Leo Vroman in Gouda is ernstig in verlegenheid gebracht door filmpjes op TikTok. Daarin zijn berichtjes te lezen met toespelingen die een docent zou hebben gemaakt aan een jonge vrouw. Het lijkt er sterk op dat hij haar in ruil voor seks geld biedt.
Volledig scherm
De middelbare school GSG Leo Vroman in Gouda is ernstig in verlegenheid gebracht door filmpjes op TikTok. Daarin zijn berichtjes te lezen met toespelingen die een docent zou hebben gemaakt aan een jonge vrouw. Het lijkt er sterk op dat hij haar in ruil voor seks geld biedt. © AFP

Gemist? Dit is het belangrijkste nieuws van vrijdag 5 maart

Groene Hart vandaagBen je er niet aan toegekomen om al het nieuws uit het Groene Hart en omstreken vandaag te volgen? Dit zijn de belangrijkste nieuwsverhalen van vrijdag 5 maart.

 1. Er is nog altijd hoop op wat voetbalduels voor de zomer: ‘Geen lid om te lummelen’
  PREMIUM

  Er is nog altijd hoop op wat voetbaldu­els voor de zomer: ‘Geen lid om te lummelen’

  Door de reguliere competities is reeds een streep gezet. Clubs hoopten lange tijd in alternatieve competities toch nog wat wedstrijden te spelen dit seizoen, maar de tijd begint te dringen. Vrijdag maakte de KNVB de speeldagen voor de Regio Cup bekend, maar tal van clubs zetten ook eigen competities op. Hoewel het al april is en de zomerstop nadert, hebben enkele voetballers en trainers nog goede hoop op het spelen van enkele duels voor de zomer.
 1. Porto-invaller maakt een van de mooiste Champions League-goals aller tijden
  Play

  Por­to-invaller maakt een van de mooiste Champions Lea­gue-goals aller tijden

 2. Negen verdachten opgepakt bij grote drugsactie in Den Haag
  Play

  Negen verdachten opgepakt bij grote drugsactie in Den Haag