Hooikoorts
Volledig scherm
PREMIUM
Hooikoorts © ADR Nieuwsmedia

Hatsjoe! Ontsnappen aan hooikoorts gaat je niet lukken. Hoe je deze tijd tóch kunt overleven

Haaatsjoe! Lekker hoor, de zon schijnt. Maar als je hooikoorts hebt, is het helemaal niet zo’n pretje om buiten te zijn. Waar kun je wel verblijven, zonder al te veel klachten? 

 1. Met Bright Ampong begon je elke wedstrijd met een half doelpunt voorsprong
  PREMIUM
  column

  Met Bright Ampong begon je elke wedstrijd met een half doelpunt voorsprong

  Maandagavond. De clubvlag van Alphense Boys hangt halfstok. De voetballers en staf van het eerste elftal schuifelen verslagen het complex op. Even later heerst er een doodse stilte in de kantine. De koffie en thee blijven nagenoeg onaangeroerd. Er moet wat gezegd worden, maar wat moet je zeggen? Ik geef het woord aan Abbes, teamgenoot en goede vriend. Hij vertelt over Bright, vol liefde en ontwapenend tegelijk. Tranen vloeien.
 2. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

  Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

  Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.