Volledig scherm
SV Aarlanderveen is kampioen, ze komen na de wedstrijd aan bij de club op een platte kar met traktor. Foto: Frank de Roo © Frank de Roo

Historisch kampioenschap voor SV Aarlanderveen

SV Aarlanderveen is voor het eerst in de geschiedenis kampioen gewonnen. Dankzij een 1-2 zege op Zevenhoven in de vierde klasse van de KNVB-zaterdag is de promotie een feit.

De zege van SV Aarlanderveen leek op het veld van Zevenhoven aanvankelijk een formaliteit. Al na een paar minuten schoot verdediger Reau Waandels raak uit een hoekschop en in de veertiende minuut tikte spits Aziz El Bouzzati van dichtbij de 0-2 binnen. Omdat de bezoekende club veel kansen miste was dit tevens de ruststand.

Zenuwen

In de tweede helft leken de zenuwen SV Aarlanderveen toch parten te spelen. Zeker nadat Berry Peters uit een scimmage na een hoekschop ook nog de 1-2 van Zevenhoven voor zijn rekening had genomen.

SV Aarlanderveen slaagde er daarentegen in om de voorsprong tot het eind toe vast te houden. En zo was het eerste kampioenschap uit de geschiedenis van de vereniging een feit.

✉ Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Alphen en omstreken?
Schrijf je hier in!

 WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06-52470195

Of ga naar de site van Whatsapp en stuur daar je bericht door.