Bij Parnassia in Den Haag werd maandag 12 juli een beveiliger neergeschoten.
Volledig scherm
Bij Parnassia in Den Haag werd maandag 12 juli een beveiliger neergeschoten. © AS Media

Ipse de Bruggen beducht voor veiligheid personeel na doodschieten ggz-medewerker in Den Haag

De recente dood van een beveiliger bij zorgverlener Parnassia in Den Haag maakt regionale zorginstelling Ipse de Bruggen extra alert op veiligheid van het personeel.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  24

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.