Volledig scherm
Jonge man zwaar gewond door explosie in Alphens Weteringpark © Josh Walet

Jonge man zwaar gewond door explosie in Alphens Weteringpark

Een jonge man is in het Alphense Weteringpark zwaar gewond geraakt bij een explosie. Een viertal stookte een vuurtje in een shelter waarna één van hen een bus deodorant in de vlammen gooide. De jonge man is met ernstige verwondingen aan het gezicht naar het ziekenhuis gebracht.

Na de explosie maakten de drie overige jongeren gebruik van de fonteintjes in het park om het gezicht van het slachtoffer te koelen. De brandweer was snel ter plaatse om de hulp over te nemen. De recherche gaat het voorval onderzoeken.

Up-to-date blijven van het laatste nieuws uit Alphen en omgeving? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief.

  1. Kevin de Jong (29) voelt zich na verhuizing thuis bij ROAC
    PREMIUM

    Kevin de Jong (29) voelt zich na verhuizing thuis bij ROAC

    Kevin de Jong had meerdere redenen om afgelopen zomer voor ROAC als nieuwe club te kiezen. De belangrijkste reden was echter zijn verhuizing naar Rijpwetering. De verdediger annex middenvelder koos voor dat dorp vanwege zijn relatie met Lenneke Heemskerk, het zusje van ROAC-spelers Freek en Dick Heemskerk. Hij is al veertien jaar samen met het zusje van de tweelingbroers. De Jong en Heemskerk woonden samen in Leiderdorp, maar werden acht maanden geleden ouders van zoontje Faas. ,,Rond die tijd kwam er precies een huis vrij in Rijpwetering. Daar waren wij al op aan het loeren, want met de kleine erbij moesten we natuurlijk een groter huis hebben", vertelt De Jong, die in februari verhuisde naar Rijpwetering.