Volledig scherm
Anja Gort, Mary Overdevest en Sandra Claerhoudt (vlnr) gaan tijdens de protestmars in Rotterdam op de foto met Jesse Klaver. © Basisschool Aeresteijn

Juffen van Aeresteijn gaan op de foto met Jesse Klaver

Leerkrachten van Basisschool Aeresteijn uit Langeraar hebben vandaag deelgenomen aan de protestmars in Rotterdam. Zij maakten tijdens de demonstratie kennis met Jesse Klaver, de fractievoorzitter van GroenLinks.

Duizenden basisschoolleraren liepen mee met de protestmars. Zij eisten een hoger loon en een lagere werkdruk. De protestmars in de Maasstad liep van het Wilhelminaplein naar Het Park bij de Euromast.

Foto

Ook de drie juffen Anja Gort, Mary Overdevest en Sandra Claerhoudt van Basisschool Aeresteijn namen deel aan de protestmars. Zij maakten van de gelegenheid gebruik om de foto te gaan met de leider van GroenLinks Jesse Klaver.

Anja Gort, die les geeft aan kinderen van groep vijf, heeft zelfs gesproken met Klaver. Sandra Claerhoudt staat eveneens in groep vijf voor de klas. Mary Overdevest geeft les aan kinderen van groep 1 en 2. Daarnaast is zij intern begeleider bij Basisschool Aeresteijn.

Up-to-date blijven van het laatste nieuws uit Alphen en omgeving? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief.