Volledig scherm
De medewerkers van Keurslager Van der Meer zijn door Stichting Slavakto uitgeroepen tot de provinciewinnaar van de provincie Zuid-Holland. © Keurslager Van der Meer

Keurslager Van der Meer valt in de prijzen

Tijdens de Vakwedstrijden van Sichting Slavakto in Utrecht heeft het team van familiebedrijf Keurslager Van der Meer uit Roelofarendsveen en Nieuw Vennep met elf producten goud behaald. Hiermee zijn ze tevens uitgeroepen tot de provinciewinnaar van Zuid-Holland.

De producten runderrookvlees, boerenachterham, gekookte worst, rookworst, zachte metworst, grillworst, gegrilde spare ribs, filet americain, eiersalade, gourmetschotel en de prei gehakt schotel werden door een onafhankelijke jury met goud bekroond. De jury bestond onder meer uit een aantal voormalige slagers. De producten runderrookvlees, boerenachterham, rookworst, grillworst, prei gehaktschotel en de gourmetschotel hebben zelfs goud met ster behaald. Dat wil zeggen dat producten werden beoordeeld als ‘uitmuntend’.

Blij

John van der Meer van het familiebedrijf uit Roelofarendsveen is uiteraard heel blij met de bekroning. ,,Een prachtig compliment voor al onze medewerkers in zowel onze worstmakerij als onze winkels in Roelofarendsveen en in Nieuw Vennep”, zegt John van de Meer vandaag in een persbericht van de Keurslager. ,,Daarnaast is het niet vanzelfsprekend dat je goud haalt. Meedoen aan de vakwedstrijden houdt ons scherp. We willen elke keer weer het beste laten zien. Niet alleen tijdens de wedstrijd maar iedere dag.” John van der Meer is verantwoordelijk voor de winkel in Roelofarendsveen.

Het bedrijf bestaat inmiddels meer dan 100 jaar en de vierde generatie met de drie broers Patrick, John en Marco van der Meer runnen het slagersbedrijf inmiddels alweer een aantal jaartjes. In die tijd heeft het bedrijf zich ontwikkeld heeft tot vers speciaalzaak met een uitgebreid assortiment. Naast het rundvlees maakt Van der Meer ook voor collega slagers diverse topvleeswaren. Daarnaast maakt het bedrijf in de ontwikkeling van de nieuwe maaltijden, hapjesschotels en complete buffetten elk jaar nog een flinke groei door.

Trots

,,En dan hebben we ook nog de kwaliteit van de traditionele producten weten te behouden”, zegt Marco van der Meer. ,,Wij kunnen alleen maar heel erg trots zijn op het gehele team dat nu in het familiebedrijf werkt.” 

Up-to-date blijven van het laatste nieuws uit Alphen en omgeving? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief.