Volledig scherm
Voorzitter Bert Verboon van kunstenaarsvereniging Sta-Art in het huidige pand in winkelcentrum Aarhof. © Archieffoto Martin Sharrott

Kunstenaars krijgen andere plek in Aarhof

Kunstenaarsvereniging Sta-Art verhuist eind deze maand naar een ander pand in het Alphense winkelcentrum Aarhof. ,,We wilden graag op onze huidige stek blijven, maar hebben in het oude pand van Halfords zelfs meer ruimte’’, reageert voorzitter Bert Verboon.

Quote

We dachten dat we maar kort in de Aarhof zouden blijven. We zijn blij dat het anders is gelopen.

Bert Verboon, Voorzitter kunstenaarsvereniging Sta-Art

Ruim 2,5 jaar geleden streek Sta-Art neer in de Aarhof. Dat was destijds een uitkomst, omdat de vereniging al wat andere tijdelijke plekken achter de rug had. Verboon: ,,We dachten eerst dat we ook maar kort in de Aarhof zouden blijven. Wij zouden vertrekken zodra de eigenaar een nieuwe huurder zou hebben.

We zijn blij dat het anders is gelopen. En we blijven er ook graag, want er is altijd wel aanloop van mensen. Zeker op de nieuwe plek. Die ligt vlakbij alle horeca aan het Thorbeckeplein, bovendien komt daar in de toekomst een nieuwe entree van de Aarhof.” 

Eind deze maand opent Sta-Art een nieuwe tentoonstelling in het Halfords-pand. Op de plek van Sta-Art komt de  Life Style Concept Store van Jan Looy, die nu in Nieuwveen zit.

✉ Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Alphen en omstreken?
Schrijf je hier in!

Whatsapp WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06-52470195