Volledig scherm
PREMIUM
Het Scala College zamelt geld in voor klimmen tegen MS. Boven, van links naar rechts: Roy Vane (helpt bij de organisatie, hele nacht aanwezig), Steijn Verhorik (leerling), Theo Visser (heeft goede doel voorgedragen aan de leerlingenraad). Onder, van links naar rechts: Frouke van Es (verantwoordelijk voor de organisatie), Anne Floor Verhaagen (leerlinge) Maaike de Groot (teamleider vwo onderbouw) © Josh Walet

Leerlingen 3VWO van Scala College halen nachtje door voor goede doel: ‘Samen strijden tegen MS’

Een nachtje doorhalen voor het goede doel. Voor de 3vwo-leerlingen van het Scala College in Alphen belooft de jaarlijkse kerstactie weer een hoogtepunt tijdens hun opleiding te worden. Dit jaar gaat de school geld ophalen voor Klimmen voor MS. ,,Je gaat geheid brak worden.”

Reikhalzend kijken de leerlingen van het Scala College uit naar het kerstgala op 19 december, waarvan voor het vijfde jaar op rij alle inkomsten naar het goede doel gaan. Voor de ruim 160 leerlingen van 3vwo heeft het evenement een speciaal tintje, want zij zijn onder de noemer ‘Nacht van 3vwo’ als enige binnen de school de hele nacht actief om geld in te zamelen.