Linda Haring is nabestaandenbegeleider. Zij biedt hulp bij verlies, rouw en alle zakelijke aspecten die na een overlijden op nabestaanden afkomen.
Volledig scherm
PREMIUM
Linda Haring is nabestaandenbegeleider. Zij biedt hulp bij verlies, rouw en alle zakelijke aspecten die na een overlijden op nabestaanden afkomen. © Merel Klijzing

Linda (44) is nabestaandenbegeleider: ‘Weinig mensen weten dat deze vorm van ondersteuning er is’

Op skivakantie in Italië een aantal jaar geleden nam Linda Haring uit Alphen een besluit. In anderhalf jaar tijd had ze afscheid moeten nemen van haar oma, haar neef en haar vader. En al was het een verdrietige tijd, ze merkte ook dat de periode van het afscheid, de uitvaart en het rouwproces bijzonder was. Ze besloot met haar eigen ervaringen anderen te gaan helpen.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
    19

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.