Merel van den Hil (42) uit Boskoop gaat graag skeeleren in het Bentwoud. Onderweg legt ze dan haar beschilderde steentjes neer.
Volledig scherm
PREMIUM
Merel van den Hil (42) uit Boskoop gaat graag skeeleren in het Bentwoud. Onderweg legt ze dan haar beschilderde steentjes neer. © Sandra Zeilstra

Merel (42) laat overal ‘happy stones’ achter: ‘Waarom? Mensen even een leuk momentje bezorgen in deze nare tijd’

Ze heten ‘happy stones’ en ze zijn hot. Overal zijn mensen bezig steentjes te beschilderen met vrolijke afbeeldingen, om ze vervolgens op allerlei plekken achter te laten, in de stad of in de natuur. Als verrassing voor de mensen die ze vinden. ,,De boodschap: je hoeft het niet alleen te doen.”

 1. Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankrekening’
  20

  Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankreke­ning’

  In Nederland eindigt nog steeds een op de drie huwelijken in een echtscheiding. Hoewel vrouwen die met mannen trouwen steeds vaker blijven werken, staan vooral zij er na een scheiding het slechtst voor. Een parttime baan blijkt niet voldoende om hetzelfde leven te kunnen blijven leiden. Het is meestal de vrouw die na de scheiding driehoog-achter in een flatje eindigt. „Stellen praten niet over geld en vrouwen eisen hun positie niet op.”
 1. Verstappen heeft Hamilton meteen te pakken na topstart GP Spanje
  Play

  Verstappen heeft Hamilton meteen te pakken na topstart GP Spanje

 2. 'Ik zou ook geen eentje invullen op het Toto formulier'
  Play

  'Ik zou ook geen eentje invullen op het Toto formulier'