Wim van den Haak, voorzitter van de Dorpsvereniging Nieuwveen bij het braakliggende stuk grond waar woningen worden gebouwd en het Weteringplein wordt aangelegd.
Volledig scherm
PREMIUM
Wim van den Haak, voorzitter van de Dorpsvereniging Nieuwveen bij het braakliggende stuk grond waar woningen worden gebouwd en het Weteringplein wordt aangelegd. © Merel Klijzing

Na tien jaar gesteggel krijgt Nieuwveen eíndelijk nieuw dorpshart waar iederéén blij mee is: 'Verdient een pluim’

Nieuwveen krijgt een nieuw dorpshart met veertig tot vijftig woningen en een plein. Vrijwel alle dorpelingen zijn blij met dit plan, waarvoor de gemeenteraad nu groen licht heeft gegeven. Een uniek project, zegt de dorpsvereniging ,,Dit hebben we echt samen gedaan.”

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.