Volledig scherm
Archieffoto © Politie Amersfoort

Navigatie en airbags populair bij autodieven

Autodieven hebben in de nacht van woensdag op donderdag toegeslagen in het Alphense centrum. In liefst vier auto’s werd die nacht ingebroken. Dat meldt de politie Alphen.

Volledig scherm
Op de Wethouder van Damlaan zijn in de nacht van maandag 13 op dinsdag 14 februari twee auto's opengebroken. Bij beide voertuigen zijn de airbags gestolen. De auto-eigenaren ontdekten de diefstal dinsdagochtend. Bij één van de auto's werd een ruitje ingetikt om zo de motorkap en deur te openen. Bij de andere auto maakte de daders gebruikt van een schroevendraaier om het slot te vernielen. De schade is groot en de auto's kunnen voorlopig de weg niet meer op. De politie zoekt getuigen. Heeft u deze nacht iets verdachts gezien, bel dan 0900-8844. © Richard (petershotnews.nl)

De dieven hadden het gemunt op navigatie en airbags. Die werden uit de auto’s gesloopt. Om wat voor type auto het gaat, kon de politie vandaag  nog niet zeggen. Ook was niet duidelijk op welke plek in het centrum de auto-inbraken plaatsvonden.

De politie is wel op zoek naar getuigen. Mensen die iets gezien hebben, kunnen zich ook via Facebook bij de politie melden.