Volledig scherm
Eigenaren Sergey Bleijenberg (25) rechts en Joy Huikeshove (24) verhuizen een jaar na de opening van hun lunchroom naar een groter pand © Peter Franken

Nieuwe locatie voor lunchroom Healthy and Joy

Lunchroom Healthy and Joy verhuist eind november van de huidige locatie in de Hooftstraat naar een groter pand aan de Van Manderloostraat in Alphen. 

Quote

Het is toch cool dat we na een jaar deze stap al moeten maken

Joy Huikeshove, Eigenaresse Healthy and Joy

Sergey Bleijenberg en Joy Huikeshove openden de lunchroom pas een jaar geleden maar voelen zich nu al genoodzaakt om te verhuizen. ,,Het is te druk hier, te klein. Met de lunch moeten we teveel mensen wegsturen dat willen we niet,” zegt Huikeshove. De huidige ruimte biedt, zonder terras, plaats aan zo’n 22 mensen. Door de verhuizing verdubbelt de capaciteit. ,,Het is toch cool dat we na een jaar deze stap al moeten maken," jubelt Huikeshove."

Klussen

Op 1 november ontvangen Bleijenberg en Huikeshove de sleutel van het pand aan de Van Manderloostraat 55. ,,Dan gaan we als een malle klussen, we hopen dan eind november open te kunnen gaan." Tijdens de verhuizing naar de nieuwe locatie blijft de lunchroom aan de Hooftstraat gewoon geopend.

Up-to-date blijven van het laatste nieuws uit Alphen en omgeving? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief.