Fahri Margoum (links) en Aziz el Bouazzati in betere tijden bij Aarlanderveen.
Volledig scherm
PREMIUM
Fahri Margoum (links) en Aziz el Bouazzati in betere tijden bij Aarlanderveen. © Orange Pictures

Onrust bij Aarlanderveen door vertrek trio: 'De sfeer is verpest'

Het blijft onrustig bij Aarlanderveen. De zaterdag-derdeklasser nam vorige week per direct afscheid van Aziz El Bouazatti, Fahri Margoum en Reau Waandels. Zij zouden volgens de club onvoldoende inzet tonen. Eerder sprong een groot deel van de spelersgroep in de bres om het vertrek van trainer Arjen Linstra tegen te houden. Daar slaagden zij niet in.

Quote

Zo'n beetje de helft van het team werkt bij de hoofdspon­sor

Fahri Margoum

Het drietal zou volgens Aarlanderveen te gemakkelijk afzeggen voor wedstrijden en trainingen. Hierop besloot de leiding van de zaterdag-derdeklasser de samenwerking te beëindigden. ,,Ik scheurde in de laatste wedstrijd voor de winterstop mijn enkelbanden. Desondanks ging ik twee weken later met Aarlanderveen op trainingskamp om bij het team betrokken te blijven. Dat betaalde ik uit eigen zak, terwijl ik een dikke enkel had en niets kon doen. Dat kwam door het lage niveau van de fysiotherapeut van Aarlanderveen. Ik ging zelf op zoek naar een andere fysiotherapeut om van mijn klachten af te komen", reageert Margoum.

Na zijn herstel verloor Margoum zijn opa en vloog voor vier dagen naar Marokko om hem te begraven. ,,De club was daarvan op de hoogte. Ik zou na terugkomst meteen op dinsdag en donderdag meetrainen, zodat ik tegen TAVV kon spelen. Maar dat hoefde opeens niet meer. Het is respectloos hoe Aarlanderveen mij heeft behandeld", zegt Margoum.