Volledig scherm
© Josh Walet

Overleden vrouw aangetroffen in woning Bodegraven; politie gaat uit van misdrijf

UpdateIn een woning aan de Trompstraat in Bodegraven is vanmorgen een 35-jarige vrouw overleden aangetroffen. De politie gaat uit van een misdrijf, vermoedelijk in relationele sfeer. Een 41-jarige man is aangehouden, zijn betrokkenheid wordt nog onderzocht.

 Een achterbuurvrouw zegt rond 05.00 uur 's ochtends geluid te hebben gehoord. Ze vermoedde dat het inbrekers waren. Rond 08.00 uur werd ze wakker van sirenes. Even na tien uur bevestigde de politie dat een vrouw is overleden in de woning. De politie doet geen uitspraken over de doodsoorzaak.

Onberekenbaar

Inwoners van de straat zeggen dat de man en de vrouw 'lieve mensen' waren. De man heeft volgens buren echter al een tijd lang problemen en is volgens hen manisch depressief en erg onberekenbaar, maar hij zou zijn vrouw niet mishandelen. De man en de vrouw hebben drie kinderen van 3 tot 7 jaar oud die eerder op last van de rechter uit huis geplaatst zijn, vertelt een buurvrouw.

De man stond vanochtend bij een andere buurvrouw, die twee huizen naast hen woont, op de stoep. De man vertelde haar dat er iets mis was met zijn vrouw en dat ze weg was, zegt de buurvrouw. Vervolgens heeft de buurvrouw 112 gebeld. Ze heeft de man aan de praat gehouden tot de hulpdiensten arriveerden.

De straat in Bodegraven is afgezet. De politie is een onderzoek gestart.

Volledig scherm
© Josh Walet