De politie startte een klopjacht en meldt dat er in Waddinxveen aan de Wingerd twee personen zijn aangehouden die mogelijk iets met de overval te maken hebben.
Volledig scherm
De politie startte een klopjacht en meldt dat er in Waddinxveen aan de Wingerd twee personen zijn aangehouden die mogelijk iets met de overval te maken hebben. © 112HM

Overval op supermarkt Hoogvliet in Boskoop, politie houdt twee personen aan in Waddinxveen

UpdateHet personeel van supermarkt Hoogvliet aan de Burgemeester Colijnstraat in Boskoop is vanavond rond 20.30 uur opgeschrikt door een overval. De politie startte een klopjacht en meldt dat er in Waddinxveen aan de Wingerd twee personen zijn aangehouden die mogelijk iets met de overval te maken hebben. 

 1. Waarom vriendschappen verwateren na één jaar corona: ‘Wat te veel inspanning kost, overleeft niet’
  PREMIUM

  Waarom vriend­schap­pen verwateren na één jaar corona: ‘Wat te veel inspanning kost, overleeft niet’

  Een jaar corona drukt op onze sociale relaties. Contact houden met vrienden voelt lastiger dan ooit, want na een jaar teren op videocalls, appjes en wandelafspraken, slaat de vermoeidheid en verslagenheid toe. Twee psychologen lichten toe waar die sociale vermoeidheid vandaan komt en of we daar na corona nog vanaf komen. ,,We concentreren onze energie nu op de vriendschappen die ons het meeste opleveren.”
 1. Kabinet wil maatregelen versoepelen met Pasen
  Play

  Kabinet wil maatrege­len versoepe­len met Pasen

 2. Internationale Vrouwendag: 'Vrouwen in de politiek worden strenger beoordeeld'
  Play

  Internatio­na­le Vrouwendag: 'Vrouwen in de politiek worden strenger beoordeeld'