Volledig scherm
Politie-onderzoek. (Archieffoto). © ANP

Politie zoekt doorrijder na aanrijden van fietsster op Nesse in Boskoop

De politie is op zoek naar een scooterrijder die op woensdag 3 oktober rond 07.50 uur een fietsster aanreed op het fietspad aan de Nesse in Boskoop. Dat meldt de Alphense politie vandaag op haar eigen Facebookpagina. 

De fietsster werd op het fietspad aan de rechterkant ingehaald door de scooterrijder. In het voorbijgaan raakte de scooteraar de vrouw met zijn spiegel waardoor zij uit balans raakte. De vrouw viel en brak daarbij een aantal vingers. Ook liep ze diverse kneuzingen op.

Zonder zich om de vrouw te bekommeren, is de bestuurder van de scooter doorgereden. 

Gezocht

De politie is nu op zoek naar zowel de scooterrijder als naar getuigen van het ongeluk. ,,Bent u of kent u deze scooterrijder, dan is ons verzoek om zo spoedig mogelijk met ons contact op te nemen'', aldus de politie op haar eigen Facebookpagina. Dat kan bij het Politie Team Alphen aan den Rijn via telefoonnummer 0900-8844, anoniem bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000, of door middel van een persoonlijk bericht op de Facebookpagina van de politie Alphen. ,,Het ongeval is bij ons bekend onder procesnummer PL1500-2018276711'', meldt de politie tot slot.