Volledig scherm
Bewoner Gert-Jan van de Aak in Oude Wetering heeft vanmorgen 50.000 euro en een auto gewonnen. © Postcode Loterij

Postcodestraatprijs valt in Oude Wetering: bewoners verdelen ruim drie ton

Twaalf bewoners van de Aak in Oude Wetering mogen met elkaar de wekelijkse straatprijs van de Postcode Loterij verdelen. Gewapend met bloemen kwam Gaston Starreveld van de loterij hun het goede nieuws vanmorgen vertellen. Twee van hen hebben twee loten en wonnen ieder 50.000 euro. Acht anderen werden verrast met een cheque van 25.000 euro en twee deelnemers kregen ieder 12.500 euro. In totaal 325.000 euro.

Onder de winnaars werd tevens een spiksplinternieuwe auto verloot. Die was voor de 47-jarige Gert-Jan, die eerst een cheque van 50.000 euro in handen kreeg. Hij reageerde enthousiast. ,,We zijn bezig met een verbouwing. Briljant dit! Mijn vrouw verwijt me wel eens dat ik te weinig geld in het laatje breng. Nou… dat gaat mooi niet meer op”, zo laat hij lachend weten. Ook voor de Jos (30) komt zijn prijs van 25.000 euro als geroepen. Hij woont nu nog bij zijn ouders, maar is samen met zijn vriendin aan het sparen voor een eigen huis. ,,Heel fijn’’,  zegt hij.

Andere winnaars zijn Peter (64) en zijn vrouw Trudy. Zij zijn goed voor 25.000 euro, net als hun buurvrouw en dochter Tilia (36). Zij gaan met elkaar op vakantie, het huis opknappen en nieuwe meubels kopen.

Volledig scherm
Een goede ochtend voor bewoners van de Aak in Oude Wetering. Ze kregen bezoek van Gaston Starreveld van de Postcode Loterij. © Postcode Loterij