Volledig scherm
Rob Verlinden. © anp

Rob Verlinden opent Open Kwekerijdag in Boskoop

De jaarlijkse Open Kwekerijdag in Boskoop op 15 juni wordt geopend door tuincoryfee Rob Verlinden. De voormalige tv-tuinman nam in februari afscheid , maar keert nog even terug.

De organisatie van Open Kwekerijdag is blij met Verlinden. ,,We vinden het erg leuk dat de bekendste tuinman van Nederland onze negende editie komt openen,” vertelt organisator Helma van der Louw, namens de Stichting Open Kwekerijdag Greenport Boskoop.

Trots

Open Kwekerijdag wordt elk jaar in een ander deel van het Boskoopse kwekerijgebied gehouden. De editie 2019 vindt plaats op de Alfensvaart in Boskoop noordoost. De bezoekers kunnen hier een aantal grote, veelal internationale bedrijven bezoeken ,,Ik ben er trots op dat we alle jaren iets anders kunnen laten zien,” zegt Van der Louw. Op de Alfensvaart zijn onder meer hortensiaspecialist De Jong Plant BV en groenconceptontwikkelaar Starre Group gevestigd. Ook Mastop Totaaltechniek doet mee met water- en elektrotechniek in de tuinbouw.

Tijdens Open Kwekerijdag, waar jaarlijks zo´n vijfduizend belangstellenden op afkomen, worden tal van activiteiten georganiseerd op en bij de deelnemende bedrijven. Nieuw bij de komende editie is veel aandacht voor de werkgelegenheid in de sector. Er komt een carrièreplein met actuele vacatures.

✉ Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Alphen en omstreken?
Schrijf je hier in!

 WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06-52470195

Of ga naar de site van Whatsapp en stuur daar je bericht door.