Rolstoel trampoline geopend op de Hooge Burch in Zwammerdam. Op de Foto de initiatiefnemers (van links naar rechts) Harold Dazler, Robin Reigwein, David Blanken en Matthew Dubbis.
Volledig scherm
Rolstoel trampoline geopend op de Hooge Burch in Zwammerdam. Op de Foto de initiatiefnemers (van links naar rechts) Harold Dazler, Robin Reigwein, David Blanken en Matthew Dubbis. © Josh Walet

Rolstoeltrampoline geopend in Zwammerdam

Willen bewegen, maar het zelf niet kunnen. Dat probleem hebben de cliënten van zorgorganisatie Ipse de Bruggen dagelijks. Gisteren is op landgoed de Hooge Burch in Zwammerdam een nieuwe rolstoeltrampoline in gebruik genomen die daar verandering in moet gaan brengen.

 1. Groene Hart geteisterd door autobranden: waarom worden de daders bijna nooit gepakt?
  PREMIUM
  vraag en antwoord

  Groene Hart geteisterd door autobran­den: waarom worden de daders bijna nooit gepakt?

  Het Groene Hart, met name Woerden en Boskoop, wordt sinds een paar weken geteisterd door autobranden. Die veroorzaken veel onrust onder de bewoners. De daders worden zelden gepakt. Maar wie zijn ze en wat beweegt hen? Hoe vaak moet de brandweer elk jaar uitrukken om een brand in een auto te blussen en hoe zit het met de afwikkeling van de schade voor de gedupeerden? Vier vragen en antwoorden.
 1. Hoogste zweefmolen van Europa in zwaar weer door corona
  Play

  Hoogste zweefmolen van Europa in zwaar weer door corona

 2. Vanaf vandaag avondklok van kracht in Nederland
  Play

  Vanaf vandaag avondklok van kracht in Nederland