Ronald B. uit Alphen in de rechtbank van Den Haag. Hij wordt verdacht van meerdere dreigbelletjes naar meldkamer van de Tweede Kamer en naar 112.
Volledig scherm
PREMIUM
Ronald B. uit Alphen in de rechtbank van Den Haag. Hij wordt verdacht van meerdere dreigbelletjes naar meldkamer van de Tweede Kamer en naar 112. © Nicole van den Hout

Ronald deed na 3 dagen zonder slaap, 12 biertjes en speed een valse bommelding voor Binnenhof met zijn ‘domme harses’

Op persoonlijk vlak had Ronald B. (48) uit Alphen nogal wat te verstouwen gekregen. En hij is al dertig jaar verslaafd. Dat het ‘op z’n zachtst gezegd niet lekker ging’, was wel duidelijk. Maar na drie nachten doorhalen, ging hij over de schreef. Met zijn ‘domme harses’ deed hij een bommelding, waardoor het Binnenhof werd ontruimd.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  17

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.