Volledig scherm
© Josh Walet

Ruzie bij migrantenhotel Boskoop, persoon met spoed naar het ziekenhuis

Bij het arbeidsmigrantenhotel aan het Westpark in Boskoop is een ruzie geweest die uit de hand is gelopen. Op de parkeerplaats voor het pand ligt bloed. Er is een persoon met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Het gaat volgens politiewoordvoerder Bobby Markus om een ruzie in de relationele sfeer. ,,Wij doen onderzoek naar wat er heeft plaatsgevonden.'' Er is veel politie aanwezig bij het pand. De ambulance is met spoed naar het ziekenhuis vertrokken, onder politiebegeleiding. 

Volledig scherm
© Josh Walet
  1. Kevin de Jong (29) voelt zich na verhuizing thuis bij ROAC
    PREMIUM

    Kevin de Jong (29) voelt zich na verhuizing thuis bij ROAC

    Kevin de Jong had meerdere redenen om afgelopen zomer voor ROAC als nieuwe club te kiezen. De belangrijkste reden was echter zijn verhuizing naar Rijpwetering. De verdediger annex middenvelder koos voor dat dorp vanwege zijn relatie met Lenneke Heemskerk, het zusje van ROAC-spelers Freek en Dick Heemskerk. Hij is al veertien jaar samen met het zusje van de tweelingbroers. De Jong en Heemskerk woonden samen in Leiderdorp, maar werden acht maanden geleden ouders van zoontje Faas. ,,Rond die tijd kwam er precies een huis vrij in Rijpwetering. Daar waren wij al op aan het loeren, want met de kleine erbij moesten we natuurlijk een groter huis hebben", vertelt De Jong, die in februari verhuisde naar Rijpwetering.