Drukte bij de Alphense hefbrug. Schipper Jan van der V. liet vorig jaar zijn boot onder de geopende brug dobberen, zodat deze niet meer omlaag kon.
Volledig scherm
PREMIUM
Drukte bij de Alphense hefbrug. Schipper Jan van der V. liet vorig jaar zijn boot onder de geopende brug dobberen, zodat deze niet meer omlaag kon. © Martin Sharrott

Schipper Jan blokkeerde de Alphense hefbrug en is verbaasd: ‘Een protesterende boer is zo vrij en ik moest 20 uur de cel in’

Waarom staan boeren die met hun trekkers (snel)wegen blokkeren binnen een paar uur en met een boete van een paar honderd euro op straat, terwijl hij bijna een etmaal moest ‘zitten’ en hem nog steeds een taakstraf van 40 uur boven het hoofd hangt?

  1. Dringen om een plekje voor de camper in de stallingen: ‘Zo vol hebben we nog niet eerder meegemaakt’
    PREMIUM

    Dringen om een plekje voor de camper in de stallingen: ‘Zo vol hebben we nog niet eerder meegemaakt’

    Wie het wel wat lijkt om een camper te kopen en ‘coronaproof’ te gaan kamperen deze zomer, doet er goed aan om eerst te kijken of hij wel stallingsruimte kan vinden. Het is namelijk dringen om een plekje bij de stallingen. Vooral die in Alphen zat niet eerder zo vol, nu sinds de uitbraak van corona meer campers worden verkocht. Stalling31 in Zevenhuizen zit vol en moet ‘nee’ verkopen.