Lentekolder of lentekriebels? De natuur heeft de lente in z’n bol, constateerde Jolanda Bakker uit Zevenhuizen tijdens een achtertuinsafari.
Volledig scherm
Lentekolder of lentekriebels? De natuur heeft de lente in z’n bol, constateerde Jolanda Bakker uit Zevenhuizen tijdens een achtertuinsafari. © rv

Schitterende zonsopkomsten en... parende lieveheersbeestjes: dit zijn de mooiste lentefoto’s uit het Groene Hart

foto'sWat een begin van de voorjaarsvakantie! Een week geleden stonden we op de schaats, dit weekend konden we zonder jas in de tuin zitten. Dit zijn de mooiste lentefoto’s uit de regio. Heb jij ook een mooie foto gemaakt? Stuur die op naar gh.online@ad.nl, voorzien van je naam, de plek waar de foto is genomen en een korte toelichting.

 1. Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankrekening’
  11

  Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankreke­ning’

  In Nederland eindigt nog steeds een op de drie huwelijken in een echtscheiding. Hoewel vrouwen die met mannen trouwen steeds vaker blijven werken, staan vooral zij er na een scheiding het slechtst voor. Een parttime baan blijkt niet voldoende om hetzelfde leven te kunnen blijven leiden. Het is meestal de vrouw die na de scheiding driehoog-achter in een flatje eindigt. „Stellen praten niet over geld en vrouwen eisen hun positie niet op.”
 1. Amerikaanse man weet met politieauto tweemaal te ontsnappen tijdens achtervolging
  Play

  Amerikaan­se man weet met politieau­to tweemaal te ontsnappen tijdens achtervol­ging

 2. Samenvatting | Sparta Rotterdam - Vitesse
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Sparta haalt uit tegen Vitesse en houdt Europees voetbal in vizier

  7 mei