Sneeuwballengevecht op het Alphense Rijnplein. Zaterdagavond liep het in het Rode Dorp in Alphen uit de hand nadat sneeuwballen naar een woning waren gegooid. Daarbij waren de mensen op deze foto niet betrokken.
Volledig scherm
Sneeuwballengevecht op het Alphense Rijnplein. Zaterdagavond liep het in het Rode Dorp in Alphen uit de hand nadat sneeuwballen naar een woning waren gegooid. Daarbij waren de mensen op deze foto niet betrokken. © Archieffoto Peter Franken

Sneeuwballengooiers mishandelen Alphense bewoonster

De bewoonster van een huis aan de Karel Doormanstraat in Alphen raakte zaterdagavond gewond bij een gevecht met mensen die sneeuwballen tegen de ramen gooiden.

 1. Zo voed je je kind financieel op: 'Het helpt om een zakgeldcontract op te stellen’
  PREMIUM

  Zo voed je je kind financieel op: 'Het helpt om een zakgeldcon­tract op te stellen’

  Praten over geld, het blijft ongemakkelijk. Zelfs met onze eigen kinderen. Ouders zitten dus vaak met vragen over zakgeld: wanneer ermee te beginnen, wanneer geef je ‘opslag’, wat kun je doen als je een samengesteld gezin hebt, en mogen grootouders ook een centje geven? Ouders hebben de meest uiteenlopende vragen, die we voorleggen aan zakgeldexpert Annelou Van Noort. ,,Het is belangrijk dat je luistert naar je buikgevoel.”
 1. Positief geluid na Veiligheidsberaad: 'Achter de wolken begint licht te gloren'
  Play

  Positief geluid na Veilig­heids­be­raad: 'Achter de wolken begint licht te gloren'

 2. Dit was Nederland vandaag: maandag 19 april
  Play

  Dit was Nederland vandaag: maandag 19 april