Kinderen kijken in het Alphense zwembad Aquarijn een film, vanaf opblaasfiguren. Burgemeester en wethouders van Alphen komen binnenkort met een plan voor de toekomstige exploitatie van zwembaden Aquarijn en De Hoorn.
Volledig scherm
Kinderen kijken in het Alphense zwembad Aquarijn een film, vanaf opblaasfiguren. Burgemeester en wethouders van Alphen komen binnenkort met een plan voor de toekomstige exploitatie van zwembaden Aquarijn en De Hoorn. © Ricardo Smit

Snel duidelijkheid over toekomst Alphense zwembaden

Er komt snel duidelijkheid over de toekomst van de Alphense zwembaden Aquarijn en De Hoorn. Wethouder Gert-Jan Schotanus (Nieuw Elan, sport) komt binnenkort met een plan, bevestigt een woordvoerster van de gemeente Alphen.

  1. In deze woonwijk bij het water heb je het gevoel dat je op vakantie bent
    PREMIUM
    nieuwbouw in de regio

    In deze woonwijk bij het water heb je het gevoel dat je op vakantie bent

    Wonen met het Braassemermeer om de hoek. Dat kan in fase II van De Poelen. Met 75 energiezuinige eengezinswoningen van verschillende groottes en twee-onder-één-kapwoningen vormt De Poelen een onderdeel van de nieuwe wijk die luistert naar de naam – hoe kan het ook anders – Aan de Braassem. Het uitbreidingsplan levert het dorp in enkele jaren tijd in totaal 1200 nieuwe huizen op.