Jet Valk (links) en haar echtgenoot Ellen Verkoelen moeten net als 150 andere hun huisje op camping De Visotter verlaten omdat het park verkocht is.
Volledig scherm
PREMIUM
Jet Valk (links) en haar echtgenoot Ellen Verkoelen moeten net als 150 andere hun huisje op camping De Visotter verlaten omdat het park verkocht is. © ricardo smit

Stacaravans moeten veld ruimen voor vakantiehuisjes op De Visotter, en dat doet pijn: ‘Echt een klap’

Zo hard als een windvlaag deze middag een bordje ‘welkom’ tegen een hek klapt, zo hard kwam het nieuws van de overname aan bij de recreanten op caravanpark De Visotter. Voor het einde van dit jaar moeten hun stacaravans plaatsmaken voor bungalows van vakantiepark Qurios.

 1. Goudse vrouw (30) zag haar auto in vlammen opgaan tijdens onlusten: ‘Lekker voor jullie, riep iemand’
  PREMIUM

  Goudse vrouw (30) zag haar auto in vlammen opgaan tijdens onlusten: ‘Lekker voor jullie, riep iemand’

  Er was getoeter in de wijk, en toen sloegen de vlammen uit hun Skoda Fabia. Bewoners van de Teldersstraat in Gouda-Oost moesten lijdzaam toezien hoe jongeren vlak voor het ingaan van de avondklok en het uitvaardigen van een noodbevel moedwillig hun auto de vernieling in hielpen. ,,‘Lekker voor jullie’, riep een jongen die langskwam toen onze auto net was geblust. Buren zeiden: Wij hebben die avondklok ook niet bedacht’.”
 1. Opnieuw schade door vrachtvliegtuig in Meerssen
  Play

  Opnieuw schade door vracht­vlieg­tuig in Meerssen

 2. Vrouw gooit kinderen uit brandend gebouw in Istanboel
  Play

  Vrouw gooit kinderen uit brandend gebouw in Istanboel