Volledig scherm
Feadship's Project 818 is een 77,25 meter lang superjacht. © Josh Walet

Superjacht voor onbekende koper voor het eerst te zien op De Kaag

Een bijna tachtig meter lang superjacht, de Feadship Project 818, voer vrijdag voor het eerst over De Kaag. In een livestream konden jachtliefhebbers meekijken. De beelden zijn later ook via Youtube gedeeld: kijk ze hieronder: 

In een persbericht meldt scheepswerf Feadship dat KK Superyachts namens de eigenaar de bouw van dit jacht begeleidt van conceptontwikkeling tot en met de oplevering en de exploitatie. Wie de eigenaar is wil de werf nog niet bekend maken. 

Elegant profiel

Designer Jarkko Jämsén zorgde volgens Feadship voor het “elegante en goed geproportioneerde buitenprofiel” van het luxe jacht.

Maar een deel van de buitenkant van het superjacht was vrijdag nog afgedekt met kunststof stickers. Dat afdekken of ‘wrappen’ gebeurt ook wel met prototypes van dure sportauto's, als de makers nog niet het hele ontwerp willen prijsgeven. Verdere details van de Feadship Project 818 zullen in de nabije toekomst worden onthuld, meldde de werf.

Dat geldt ook voor beelden van het luxe interieur. Sinot Exclusive Yacht gaat het interieur bouwen. Bij officiële lancering van het schip zal Feadship ook beelden van het interieur delen.

Naar verluidt gaat de Project 818 deze zomer via onder meer Alphen en Gouda richting Rotterdam naar zee. 

Feadship

Royal Van Lent is een scheepswerf, gespecialiseerd in de bouw van reusachtige motorjachten. Het  familiebedrijf is internationaal bekend om zijn superjachten. Feadship is de handelsnaam waaronder de jachten van Koninklijke De Vries, De Voogt en Royal Van Lent internationaal worden verkocht.

✉ Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Alphen en omstreken?
Schrijf je hier in!

 WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06-52470195