Twee Alphenaren (25 en 33) en een man uit Boskoop vormden volgens het Openbaar Ministerie (OM) een bende die zich vanuit loodsen in Nieuwerkerk en Bodegraven bezighield met het omkatten van auto's.
Volledig scherm
PREMIUM
Twee Alphenaren (25 en 33) en een man uit Boskoop vormden volgens het Openbaar Ministerie (OM) een bende die zich vanuit loodsen in Nieuwerkerk en Bodegraven bezighield met het omkatten van auto's. © Renée van den Kerkhof

Verdachte (25) na fikse strafeis voor illegaal verbouwen van auto’s: ‘Alsof ik in Marengo-zaak zit’

Men neme een goedkope schadeauto en een gestolen wagen die erop lijkt. Die twee smelt je samen tot één prima omgebouwde, maar illegale wagen en verkoop je met dikke winst. Dat is volgens het Openbaar Ministerie precies wat twee Alphenaren (25 en 33) en een Boskoper (35) jarenlang deden. De officier eist jarenlange celstraffen. 

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
    19

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.