Volledig scherm
De Lijsterlaan in Alphen, waar vanochtend een steekpartij plaatsvond in de relationele sfeer. © Josh Walet

Verdachte van steekpartij in Alphen voortvluchtig, vrouw gewond

UPDATEDe verdachte van de steekpartij op de Lijsterlaan in Alphen, vanochtend rond 07.00 uur, is nog altijd voortvluchtig. Bij de steekpartij raakte een vrouw gewond. Dat heeft de politie bekendgemaakt. De steekpartij vloeide voort uit een conflict in de relationele sfeer, aldus de politie. 

De politie zoekt een 20-jarige lichtgetinte man met kort donker haar en een baard, zo heeft de politie via Twitter laten weten. Getuigen worden verzocht te bellen met 0900-8844. 

Hoe het met het slachtoffer gaat, is niet bekend. Ambulancemedewerkers hebben zich vanochtend over het slachtoffer ontfermd. Over de ernst van de verwondingen die de vrouw als gevolg van de steekpartij heeft opgelopen, is niets bekendgemaakt. 

Schrik

Omwonenden hebben weinig meegekregen van de steekpartij, lijkt het. ,,Ik schrik hier wel van", zegt een buurtbewoner. Een andere dame: ,,En dat op maandagochtend. Ik heb net de krant uit, die staat vol met dit soort berichten.”

Een man die papier weggooit in de container, even verderop, kijkt op naar agenten van forensische opsporing die voor de deur van het pand aan de Lijsterlaan staan. ,,Ik woon in een dorp, Alphen. Dit soort dingen gebeurt in de stad, maar kennelijk ook hier.”

✉ Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Alphen en omstreken?
Schrijf je hier in!

 WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06-52470195