Volledig scherm
PREMIUM
Said Hamulic vertrok afgelopen seizoen bij Go Ahead Eagles. Waar zijn voetbaltoekomst ligt, is nog onduidelijk. © Peter Franken

Voormalig jeugdspeler Hamulic van Alphense Boys droomt van de top, maar profcontract ging niet door

regiosportNadat voetballer Said Hamulic (18) vorig seizoen werd weggestuurd bij zijn club Go Ahead Eagles, stond hij plotseling op het punt een avontuur aan te gaan en een profcontract in Wales te tekenen. Daar zag de voormalig jeugdspeler van Alphense Boys onlangs op het laatste moment van af. Gil Vicente uit Portugal meldde zich net voor het sluiten van de transfermarkt, wat de spits zijn plannen deed veranderen. ,,Nu ben ik clubloos, maar ik ga vol in mezelf investeren."

,,Het was even klote", zegt Said Hamulic over zijn vertrek bij de profclub Deventer. De jongeling heeft al maanden geen schoolbanken meer gezien en lijkt alles op te willen geven voor het leven als profvoetballer. ,,Maar ik heb geen moment stress gehad over het feit dat ik moest vertrekken. Ik heb met Carlos Barros een goede zaakwaarnemer, dus grote paniek was er niet. Met zijn connecties wist ik dat er iets nieuws op mijn pad zou komen."