Op de N231 (Blokland) tussen Nieuwveen en Vrouwenakker is de weg maandagmorgen slecht begaanbaar. Diverse auto’s kwamen vast te zitten door sneeuwduinen.
Volledig scherm
Op de N231 (Blokland) tussen Nieuwveen en Vrouwenakker is de weg maandagmorgen slecht begaanbaar. Diverse auto’s kwamen vast te zitten door sneeuwduinen. © Politie Kaag en Braassem

Wegen slecht begaanbaar, auto’s vast door sneeuwduinen: ga vanochtend niet de weg op, waarschuwt Rijkswaterstaat

updateDe sneeuw zorgt maandagmorgen in het Groene Hart voor problemen in het verkeer. Rijkswaterstaat heeft weggebruikers opgeroepen niet de weg op te gaan. De rijomstandigheden blijven met name in het midden en noorden van het land onverminderd gevaarlijk, zo waarschuwde de dienst zondagmiddag. 

 1. Van BBQ’en in de sneeuw tot een iglo maken: dit zijn de mooiste sneeuwfoto's uit het Groene Hart
  FOTO'S

  Van BBQ’en in de sneeuw tot een iglo maken: dit zijn de mooiste sneeuwfo­to's uit het Groene Hart

  Sneeuwballen gooien, sneeuwpoppen maken en met een slee van een besneeuwde helling glijden. In het Groene Hart genieten inwoners volop van de sneeuw die dit weekend is gevallen. Hieronder plaatsen we de mooiste winterfoto's uit onze regio! Heb jij ook een mooie foto gemaakt? Kijk dan hier hoe je deze in kan sturen. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het winterweer in het Groene Hart? Lees dan ons liveblog.
 1. Max wil €60.000 studieschuld aflossen door spullen te ruilen
  Play

  Max wil €60.000 studie­schuld aflossen door spullen te ruilen

 2. Weerbericht | Dit weekend tot wel 26 graden
  Play

  Weerbe­richt | Dit weekend tot wel 26 graden