Volledig scherm
Don de Jong, bekend als NLxDon op YouTube, uit Oude Wetering met zijn Audi A4. © Still video NLxDon

YouTuber De Jong baalt van fans voor zijn huis

Don de Jong uit Rijpwetering is zo populair dat de fans voor zijn huis staan. De 19-jarige YouTuber vindt dit een slechte zaak.

Sommige fans zijn kinderen en worden door hun ouders naar het huis van De Jong gebracht. Daar is de YouTuber helemaal niet over te spreken.

Onbegrijpelijk

,,Nog steeds onbegrijpelijk dat volwassen mensen, ouders, hun kinderen naar mijn huis toe brengen”, schrijft De Jong op Twitter. ,,Ik ga toch ook niet als wild vreemden voor je staan en dingen eisen. Ja inderdaad, eisen (sic)”, schrijft De Jong onder meer op Twitter.

Verschillende fans laten onder de tweet van de YouTuber weten dat ze het eens zijn met de woorden van De Jong. Zo laat een fan in een reactie weten dat hij nooit voor de deur van de videomaker zou gaan staan, omdat hij de privacy van De Jong respecteert.

Succes

Don de Jong geldt als een succesvolle YouTuber. Zijn videokanaal telt 472.822 abonnees en zijn video’s worden miljoenen keren bekeken. In verband met zijn succes was de tiener afgelopen zomer in staat om voor zichzelf een tweedehands Audi A4 uit 2013 te kopen.

Up-to-date blijven van het laatste nieuws uit Alphen en omgeving? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief.