Volledig scherm
© Ton Borsboom/Rijkswaterstaat

A27 in weekenden deels afgesloten

De A27 tussen Utrecht-Noord en knooppunt Eemnes wordt deze maand twee weekends gedeeltelijk afgesloten wegens werkzaamheden.

Komende vrijdagavond om 21.00 uur gaat de snelweg in noordelijke richting dicht tussen Utrecht-Noord en knooppunt Eemnes, tot maandagmorgen 5.30 uur. 

In het weekend van vrijdagavond 29 juni om 21.00 uur tot en met maandagochtend 2 juli 5.00 uur gaat de A27 in zuidelijke richting dicht van knooppunt Eemnes tot Bilthoven.

De op- en afritten worden mogelijk al een half uur eerder afgesloten. Weggebruikers worden omgeleid via de A28 en de A1. De omleiding staat ter plaatse aangegeven met gele borden. De extra reistijd is ongeveer 15 minuten.

Komend weekend wordt het definitieve asfalt aangebracht tussen Hilversum en Eemnes. In het weekend van 29 juni wordt het tweelaags zoab (stiller asfalt) aangebracht. Het stuk tussen Hilversum en Bilthoven wordt dan geasfalteerd, waarna in september de definitieve asfaltdeklaag wordt aangebracht. Ook worden detectielussen, markering en bebakening aangebracht. Verder worden op diverse plaatsen fluistervoegen ingebouwd. Dat gebeurt op de viaducten tussen Utrecht en Eemnes. 

Dagelijks het nieuws uit de regio in je mailbox? Schrijf je in op de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Amersfoort

Amersfoort