Acht terrassen uit regio in Terras Top 100

Acht terrassen uit de regio staan in de jaarlijkse Terras Top 100 van Horecavakblad Misset Horeca. Vandaag maakte het vakblad de lijst bekend bij Brasserie Staverden in Ermelo (de winnaar van vorig jaar).

In de top 10 staan geen terrassen uit deze regio. De nummer 1 van deze regio vinden we op plek 32: Restaurant Eetvilla Van Den Brink aan de Soesterbergsestraat in Soest.

De tweede uit deze streek volgt op een 37ste plek. Het pasgeopende Madonna aan de Krommestraat in Amersfoort eindigt voor een nieuwkomer hoog op de lijst. Restaurant & Rederij Eemlust in Baarn prijkt op de 41ste plek, Grand Café 033 in Bunschoten-Spakenburg staat op de 56ste plaats en Restaurant De Hebberd in Barneveld staat op 78.

Onderaan de lijst staan nog twee terrassen uit dit gebied: Sabrosa Kitchen & Bar in Soest (83) en Dorsthuys Demmers & Spijslokaal in Baarn (88).

Het beste terras van het land staat in Heerenveen. Boutiquehotel & Grandcafé ‘t Gerecht ging er met de prijs vandoor. Het is de 11de keer dat de lijst met beste terrassen van Nederland wordt opgesteld door het horecavakblad. 

Volledig scherm
Het pasgeopende Madonna aan de Krommestraat in Amersfoort eindigt op plek 37. © Cees Wouda

Dagelijks het nieuws uit de regio in je mailbox? Schrijf je in op de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Amersfoort

Amersfoort