Volledig scherm
Michael Snel vierde zaterdag zijn vrijgezellenfeestje. © Michael Snel

Amersfoortse ‘clown’ die Marktplaats-aankoop niet ophaalde gaat viraal

Heb je wel eens meegemaakt dat iemand niet komt opdagen bij een afspraak en als excuus een foto van zichzelf verkleed als clown stuurt?

Stacey Stolwijk zat zaterdagavond urenlang te wachten op Michael Snel uit Amersfoort. Hij kocht via Marktplaats bij haar een Ajax-shirt en zou zaterdagavond zijn aankoop komen ophalen. Maar hij kwam niet.

Na vier uur wachten stuurde ze hem een bericht. De foto die Michael haar als reactie stuurde had ze niet verwacht. 

Op de foto stond Michael namelijk verkleed als clown. Compleet met een rode neus en een kleurrijke pruik. Hij legde uit dat hij binnenkort gaat trouwen en door zijn vrienden was opgehaald voor een vrijgezellenfeest. 

Stacey vond dat zo hilarisch dat ze een screenshot op Twitter deelde. Dat maakte direct de tongen los op social media. Michael stuurde de foto omdat hij bang was dat Stacey hem niet zou geloven en het shirt aan iemand anders zou verkopen. Maar mensen twijfelden aan zijn verhaal. Uiteindelijk nam een vriend, die het vrijgezellenuitje had georganiseerd, het voor hem op en tweette als bewijs een foto van Michael in clownspak.

Michael, verzamelaar van Ajax-memorabilia, laat op Facebook weten dat hij nog steeds van plan is om het shirt van zijn favoriete club op te halen.

Dagelijks het nieuws uit de regio in je mailbox? Schrijf je in op de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Amersfoort

Amersfoort