Volledig scherm
Raymond Veldhoen wil meer tijd aan zijn gezin besteden. © Nico Brons

Amersfoortse koffiezaak Livingstone sluit deuren: opvolger gezocht

Raymond Veldhoen van Living­stone Coffee stopt eind deze maand met zijn koffiebar aan de Groenmarkt in Amersfoort. Hij wil meer tijd aan zijn gezin besteden.

‘Afgelopen jaren hebben jullie beschuit met roze muisjes en beschuit met blauwe muisjes bij mij gegeten. Maar afgelopen jaren heb ik ook, naar mijn idee, te weinig tijd met mijn gezin doorgebracht en te veel tijd in de onderneming gestopt. Je voelt ’m vast al aankomen: ik ga volledig stoppen met Living­stone’, schrijft Raymond op Facebook.

Voetsporen

Raymond wil echter dat Living­stone wordt voortgezet en is op zoek naar iemand die de zaak wil overnemen. ‘Helaas heb ik tot op heden nog niet iemand in mijn omgeving gevonden die het aandurft om in mijn voetsporen te treden. Dus ook via deze de weg de vraag: ken of ben jij iemand die dit durft en dus de aller-allerbeste koffie van Amersfoort te blijven serveren? Stuur mij dan een pb. We hebben nu nog een maand de tijd om je klaar te stomen!’

‘Binnen twee weken wil ik dit duidelijk hebben, zoniet dan komt op álles binnen Livingstone een prijskaartje te hangen: planten, stoelen, tafels, apparatuur, decoratie etc. (Dips op de vliegtuigstoelen.) Nu al geïnteresseerd in een bepaald item? Kom dan langs in de bar! First come, first serve.’

Livingstone kwam in 2016 als beste van de regio uit de AD Koffietest. Livingstone opende haar deuren een jaar eerder en kwam gelijk binnen op plaats 11 in de test van dat jaar. 

In samenwerking met indebuurt Amersfoort

Amersfoort